Ons Team

floor


Ik ben Floor Kooijman. Moeder van drie heerlijke kinderen (Jits 2014, Flint 2016 en Sammie 2019), kinderfysiotherapeut MSc. en praktijkeigenaar.

Door een kind te laten zijn wie hij of zij is, probeer ik de juiste ingangen te vinden om samen (met ouders) aan de slag te gaan. Juist door af en toe van de gebaande paden af te stappen en soms wat meer creativiteit te gebruiken zonder het einddoel uit het oog te verliezen, probeer ik de juiste begeleiding te bieden.
De puurheid van een kind vind ik het allermooiste en dat ik een klein steentje mag bijdrage in de ontwikkeling, zorgt ervoor dat ik iedere keer weer met heel veel plezier aan het werk mag.

 
suzanne


Ik ben Suzanne Strijbosch- van Snippenberg ik woon sinds een aantal jaar in Venray samen met mijn man, zijn zoons en onze dochter.

Met kinderen werken is altijd al mijn droom en passie geweest. Sinds een aantal jaar ben ik eigenaar van mijn eigen praktijk Just see me, praktijk voor kinderfysiocoaching. Vanuit deze praktijk werk ik als freelance kinderfysiotherapeut bij Kinderfysiotherapie Venray. Super om samen te werken en krachten te kunnen bundelen om kinderen met uiteenlopende problematieken te kunnen begeleiden.

 

 

 

 

 

Ik ben Katinka Zwollo en woon samen met mijn vriend in Gemert. Wij wonen daar sinds 2016. Voor die tijd heb ik lang in Zwitserland gewoond en gewerkt.
Ik geniet iedere dag weer om met kinderen in een praktijk te werken. Geen dag is hetzelfde en vrijwel iedere dag weet iemand mij wel te verrassen met een goede vooruitgang of een heerlijke grappige opmerking die gemaakt wordt met kinderlogica. Mijn motto in de behandeling is om spelenderwijs te bewegen. Dat blijft de uitdaging.
Als freelancer ben ik verbonden aan Kinderfysiotherapie Venray.

 

 

button contact kinderfysiotherapie venray.fwKIND & BEWEGING