Ons Team


Ik ben Floor Kooijman. Moeder van drie heerlijke kinderen (Jits 2014, Flint 2016 en Sammie 2019), kinderfysiotherapeut MSc. en praktijkeigenaar.

Door een kind te laten zijn wie hij of zij is, probeer ik de juiste ingangen te vinden om samen (met ouders) aan de slag te gaan. Juist door af en toe van de gebaande paden af te stappen en soms wat meer creativiteit te gebruiken zonder het einddoel uit het oog te verliezen, probeer ik de juiste begeleiding te bieden.
De puurheid van een kind vind ik het allermooiste en dat ik een steentje mag bijdrage in de ontwikkeling, zorgt ervoor dat ik iedere keer weer met heel veel plezier aan het werk mag. Naast kinderfysiotherapeut ben ik Floorplay specialist (i.o.) , SI-therapeut en NLP-practioner. Door alle kennis en ervaring te bundelen kan ik echt het verschil maken. 

 
Ik ben Suzanne Strijbosch- van Snippenberg ik woon sinds een aantal jaar in Venray samen met mijn man, zijn zoons en onze dochter.

Met kinderen werken is altijd al mijn droom en passie geweest. Sinds een aantal jaar ben ik eigenaar van mijn eigen praktijk Just see me, praktijk voor kinderfysiocoaching. Vanuit deze praktijk werk ik als freelance kinderfysiotherapeut bij Kinderfysiotherapie Venray. Super om samen te werken en krachten te kunnen bundelen om kinderen met uiteenlopende problematieken te kunnen begeleiden.

 

 

 

Ik ben Annelou Huisman. Ik woon samen met mijn vriend in Venray.

Verder kijken dat alleen de lichamelijke klacht of juist verder kijken dan alleen het gedrag wat een kind laat zien vind ik erg belangrijk. Maar plezier maken, grapjes uithalen en samen werken met zowel ouders als andere disciplines maakt mijn werk het aller leukst. 

 

 

 

 

 

Ik ben Esther Vrenken, moeder van 4 kinderen, waar ik naast mijn werk volop van geniet.
Genieten doe ik ook van het werken als kinderfysiotherapeut. Ik ga spelenderwijs aan de slag met het kind en zijn omgeving (ouders, begeleiders, leerkrachten) om ze letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Samen kijken vanuit de kracht van het kind en te begeleiden met het vinden van zijn/haar eigen oplossingen voor het probleem. Ik wil helpen met deze kans jou te laten groeien en uiteindelijk weer te stralen. Hopelijk straal je net zoveel als ik, nu ik als zzp'er mag gaan samenwerken met deze 3 enthousiaste inspirerende dames, Floor, Suzanne en Annelou.

 

 

 

button contact kinderfysiotherapie venray.fwKIND & BEWEGING