Wat we doen

Ieder kind is anders en ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen, maar soms is het fijn om een beetje extra hulp te krijgen. Hulp om gemakkelijker met je omgeving om te gaan, hulp om je emoties te begrijpen en te reguleren, hulp om makkelijker contact te maken met de mensen om je heen, hulp om jezelf wat beter te begrijpen, hulp om uitdagingen aan te gaan, hulp om de motorische ontwikkeling wat te stimuleren ect. Want ieder kind heeft het recht om begrepen en gezien te worden door zijn of haar omgeving en bovendien door zichzelf om zich gemakkelijker, langzaam aan, naar de volwassenheid te bewegen. 


Kinderfysiotherapie is er voor kinderen tussen de nul en achttien jaar. Kinderfysiotherapie is een 4-jarige masterspecialisatie die gevolgd is na de reguliere opleiding fysiotherapie. Daarnaast ben ik Floorplay specialist, master NLP en systemisch coach. Een gouden combinatie om breed naar de ontwikkeling van een kind te kunnen kijken.  

footer logo
Kijk voor alles wat we doen en voor wie op
Zuigelingen en dreumessen
Peuters en kleuters
Schoolgaande kinderen


Een “niet pluis gevoel” of twijfel is reden genoeg om een deskundige te raadplegen. Dus twijfel niet, bel gerust!
Tijdig signaleren, diagnosticeren en behandelen van motorische en/of zintuiglijke ontwikkelingsproblemen is van groot belang. Vaak geldt: hoe eerder de problemen gesignaleerd en eventueel behandeld worden, hoe geringer de verstoring van de ontwikkeling van het kind is.

 

button contact kinderfysiotherapie venray.fwKIND & BEWEGING