Wat we doen

Onze missie is om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden om in beweging te komen en te blijven, waarbij alle informatie en prikkels die via de zintuigen binnenkomen uniek zijn en in het voordeel van het kind ingezet moeten worden. Ieder opgroeiend mens, van baby tot puber, heeft het recht om lekker in zijn vel te zitten en begrepen te worden door zijn omgeving!
Kinderfysiotherapie is er voor kinderen tussen de nul en achttien jaar. Kinderfysiotherapie is een 4-jarige masterspecialisatie die gevolgd is na de reguliere opleiding fysiotherapie. Hiermee mogen we onszelf met recht de specialist in het bewegend functioneren van kinderen en jongeren noemen!

Wij zijn opgeleid om de normale ontwikkeling van nul tot achttien jaar te stimuleren, maar wij zijn er ook als het allemaal even anders loopt. Anders kan in de breedste zin van het woord. Denk bij de allerkleinsten aan een voorkeurshouding of heel veel huilen en onrust, maar op de basisschool ook aan een onleesbaar handschrift of bewegingsonrust in de klas.

footer logo
Kijk voor alles wat we doen en voor wie op
Zuigelingen en dreumessen
Peuters en kleuters
Schoolgaande kinderen


Een “niet pluis gevoel” of twijfel is reden genoeg om een deskundige te raadplegen. Dus twijfel niet, bel gerust!
Tijdig signaleren, diagnosticeren en behandelen van motorische en/of zintuiglijke ontwikkelingsproblemen is van groot belang. Vaak geldt: hoe eerder de problemen gesignaleerd en eventueel behandeld worden, hoe geringer de verstoring van de ontwikkeling van het kind is.

 

button contact kinderfysiotherapie venray.fwKIND & BEWEGING