Ouder-kind Acro

Ouder-kind acro

Uniek in Venray en omgeving ouder-kind acro

Misschien heb je het wel eens met je kind gedaan vliegtuigje op je voeten of je onderbenen, op je rug staan terwijl jij op handen en knieën zit, maar er is zóveel meer mogelijk.

Leer samen vliegen, piramides bouwen, op de schouders ondersteboven staan enz.

Naast heel veel plezier samen werk je aan stabiliteit, lichaamsgevoel, vertrouwen, communicatie, afstemmen op elkaar en zoveel meer.

Aan het eind van de cursus hebben jullie een mooie acro-flow geleerd, waarmee je thuis verder kunt spelen of misschien wel kunt optreden tijdens een familiefeestje.

Door Wie:

De cursus wordt gegeven door Colins Acro. Een ervaren trainer en professioneel acrobaat samen met Floor Kinderfysiotherapeut en coach. Deze combinatie maakt dat we aan heel veel verschillende doelen tegelijkertijd kunnen werken waarbij plezier altijd voorop staat.

Voor Wie:

 

Voor een ouder met een kind tussen de 4 en 12 jaar. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hoeft niet super lenig te zijn of in top-conditie. Wij passen de oefenen aan op jullie eigen niveau en geven tips om thuis verder mee te spelen. Zo bouwen we het langzaam op naar een mooie flow.

Wanneer:

 

Proefles:

Woensdag 17 april van 16.00 tot 17.00 uur

Woensdag 17 april van 17.00 tot 18.00 uur

 

Ouder-kind acro lessen starten op woensdag 22 mei.

 

Geef je snel op door het contact formulier in te vullen of een berichtje via whatsapp

0642611890

 

 

button contact kinderfysiotherapie venray.fwKIND & BEWEGING